
Maria Antònia Miras, la propietària de Vila Activa, va engegar fa uns mesos un cicle de cursos de cuina a la seva botiga. Miras va aprofitar la seva experiència com a alumna a diversos cursos de cuina per dinamitzar el seu propi establiment. Cansaladeries Aluju, la peixateria Guirao, Condis Mariona, la fruiteria Obiols i el Sentits de Vida es van afegir ràpidament a la iniciativa. Aquests establiments proporcionen els aliments que després s’elaboren durant les classes.
Les sessions s’organitzen en horari de matí, de 10 h a 12 h, i de tarda, de 18 h a 20 h. Les classes parlen de cuina sana, cuina mediterrània i pastisseria. Miras explica que es combinen monogràfics amb una cuinera professional i sessions dirigides per clientes de l’establiment. “No cal ser cuinera professional per donar una classe de cuina, n’hi ha prou amb saber que una recepta et surt molt bé i voler explicar-la. A les tardes sí que ve una cuinera de l’escola Hoffman”, ha explicat Miras.
El curs de cuina es fa alternativament a Vila Activa i als establiments Aluju. Les sessions es fan cada divendres fins al 14 juliol amb la voluntat de reprendre-les al setembre. Per apuntar-s’hi, només cal passar per alguna de les botigues.
Antònia Miras, propietària de Vila Activa
{mp3}talls_noticies/2013_juny/curs%20de%20cuina{/mp3}




