
Miquel Martínez de PIMEC Vallès Occidental explica la plataforma d'anàlisi formativa i d'assessorament per salvar empreses del Valles Occidental.

Miquel Martínez de PIMEC Vallès Occidental explica la plataforma d'anàlisi formativa i d'assessorament per salvar empreses del Valles Occidental.

Ens acompanya el cuiner del restaurant La Popular, Flavio D'Avirro, per cuinar amb nosaltres una hamburguesa d'azukis amb quinoa. Vols saber què son les azukis?

L'Eduard Puigventós, historiador de Rubí, ens ho explica.


La tècnica de prevenció en usos de pantalles del Servei Crític ens parla sobre la petjada digital, les cookies, el big data i la privacitat.

Visitem Codelearn per parlar amb l'Anna Álvarez, fundadora de l'empresa.


Les coordinadores de l'Escola Bressol La Bruna ens expliquen com crear hàbits i rutines amb infants de 0 a 3 anys.

ASAV i l'Esplai Eixam en porten les ofertes laborals i recollida d'aliments.

La Gemma Figuerola, Coordinadora de Processos Electorals, i l'Antonio Sanchez, responsable de COVID Ajuntament per les eleccions, ens expliquen com seran aquestes eleccions úniques a la història marcades per la pandèmia. Parlem dels canvis als col·legis electorals, el procés de votació i les mesures dels membres de les taules a Rubí.

En Xavi Mas, president de l'associació Els Nens de la Llauna i Vicepresident del CEF Can Mir, ens presenta el seu llibre "Confesiones del Banquillo", un projecte d'acollida i integració de menors estrangers no acompanyats, amb jugadors nacionals en un equip juvenil. Coneixerem les històries de cadascun d'ells fins a arribar a l'equip del CEF Can Mir.

Amb la Marina Porras (de la Llibreria L'Ombra) i la Montse Marcet (Espai de Llibres: Lectors al tren).