Primer, segon i postres del 30/9/2025
Primer, segon i postres del 23/9/2025
Primer, segon i postres del 3/2/2025
Primer, segon i postres del 27/1/2025
Primer, segon i postres del 20/1/2025
Primer, segon i postres del 13/1/2025
Primer, segon i postres del 23/12/2024
Primer, segon i postres del 16/12/2024
Primer, segon i postres del 9/12/2024
Primer, segon i postres del 2/12/2024
Fem tertúlia de xefs! Parlem de les App que valoren restaurants, mirem què funciona millor a Rubí i parlem de la llei antitabac i les terrasses.
Fem tertúlia de xefs! Parlem de les App que valoren restaurants, mirem què funciona millor a Rubí i parlem de la llei antitabac i les terrasses.
Llegir més →Fem ruta des del Forn Cabrianes fins al Turris i preguntem als rubinencs i les rubinenques on compren pa i perquè. També el Jordi Rustarazo de la Associació Rubinenca del Vi ens explica què són els vins brisats, que ara s'han posat tant de moda.
Llegir més →En temps de terrasses, descobrim el Nou Catalunya que ampliarà la seva carta amb tapes tradicionals però força elaborades. Fem part del programa a l'emblemàtic bar de Rubí i parlem de vermuts amb Jordi Rustarazo de l'associació rubinenca del vi, RuVi.
Llegir més →Entrevistem el Rafa Sánchez del clàssic bar de Ca N'Oriol La Pastora. El Rafa i els seus germans són la segona generació que regenta aquest bar de barri que ha sabut adaptar-se als nous temps sense perdre de vista la tradició. Ens porta la seva truita de tres quilos i ens pa
Llegir més →La Fira de la Cervesa celebra deu anys.Descobrim el Gastrobar Distinto a la carretera de Terrassa, un dels establiments on es pot aconseguir el got oficial de la fira. Tastarem la cervesa artesana amb Marià Rosàs de Bodegas Rosàs, un altre establiment que regala el got commemoratiu pe
Llegir més →Classe magistral del cuiner Oliver Peña a l'alumnat dels PFI de cuina de Rubí Forma. El xef rubinenc va iniciar la seva formació culinària a l'antic IMPES, curant un PFI de Cuina i Hostaleria. Recentment, el seu projecte gastronòmic al Teatro Kitchen & Bar ha estat disti
Llegir més →Al Primer, segon i postres d'aquesta setmana, entrevistem al Javier Blanco del Bar Ferrocarril- Penya Bética. El seu pinxo de carn a la brassa marinat amb aromes mediterranis ha estat escollit com la tercera millor a l'activitat De tapes per Rubí que es va fer al novembre.
Llegir més →