Entrevistes Rubí al dia

Entrevistes i seccions del magazine matinal de Ràdio Rubí

Subscriu-te al podcast

episodis

253-264 de 2000
  • #1773 - L'ampliació CEE Ca N'Oriol vist des de l'equip educatiu i AMPA - episode art

    Amb responsables del Centre Educació Especial Ca N'Oriol i AMPA, Yolanda Farñas, Mireia Martínez i Maite Augé, parlem de com es viu el dia a dia del centre, la falta d'espais, el nou espai, les necessitats que cobrirà i les que encara faltaran per cobrir, col·laboracions amb Serreta i Torrent Alous i el problema per a una part de les famílies del menú escolar

  • #1771 - Coneixes els avantatges dels parts naturals? - episode art

    Mares que han tingut a les seves i seus amors en el centre de naixements de Martorell tancat temporalment, Irene Muñoz i Anna Grau i la llevadora Lluna Orus, ens parlen dels avantatges que té un part natural i les experiencies en primera persona d'aquests parts. Hem comentat les diferències amb un part medicalitzat, possibles situacions que han portat al tancament del centre públic de naixements de Martorell i per què falten llevadores

  • #1770 - Pàdel inclusiu amb PàdelMi - episode art

    Gerent i coordinadora de PàdelMi, Oscar Joya i Cristina Martínez, ens han parlat del pàdel inclusiu que realitzen per a persones amb d'altres capacitats com són aquelles que poden anar en cadires de rodes o autistes. Però sobretot hem parlat d'anar més enllà dels límits físics, dels que et diuen o dels que et dius a tu mateix

  • #1766 - Llibre sobre embaràs, part i postpart '9 llunes i mitja' - episode art

    La rubinenca Laura Rodellar, mare, obstetra i ginecòloga de l'Hospital General, presenta el seu llibre '9 llunes i mitja' amb eines útils per l'embaràs, part i postpart perquè cada doni trobi amb aquestes eines el seu camí en aquestes etapes de lavida. Podeu trobar el llibre a les llibreries Ombra i Racó del Llibre de Rubí

  • #1765 - Per què cremem la sardina a Rubí? - episode art

    Eduard Puigventós, doctor en història, ens explica d'on ve la tradició de cremar la sardina a Rubí. Amb Fran Pérez de Diables de la Riera de Rubí, explquem com serà el seguici i la cremada de la sardina